Verloskundige zorg in de Gemeente Borsele en omstreken

Direct contact (24/7 bereikbaar): 06-5315 6391

Over ons

Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele

In onze praktijk vinden we het heel fijn om jullie samen met jullie gezin goed te leren kennen, daarom vinden we het ook leuk om iets van ons aan jullie te vertellen.

Jolien Dekker

Ik stel me graag voor; ik ben Jolien Dekker. Ik ben geboren en getogen in Middelburg. Als jong meisje wist ik al dat ik graag verloskundige wilde worden. Na mijn VWO-diploma behaald te hebben, ben ik naar Turnhout (België) gegaan om daar de opleiding voor verloskundige te gaan volgen. In 2003 heb ik daar mijn diploma behaald! Hierna heb ik nog een aanvullende cursus gedaan in Nederland en ben ik aan de slag gegaan in een verloskundigenpraktijk in Zoetermeer. Ik heb daar 3 jaar met heel veel plezier gewerkt, maar ik wilde heel graag weer terug naar Zeeland. In september 2006 ben ik deze verloskundigenpraktijk begonnen en werk en woon ik weer heel fijn in Zeeland.

Naast het werk wat ik heel graag doe ben ik ook moeder. Samen met mijn man Martijn heb ik 2 zoons, Jord en Siem en een dochter; Fiene. Ik vind het heerlijk om samen met hen thuis te zijn, we bakken graag lekkere dingen, ik lees graag of ga lekker naar buiten.

Ik vind het heel bijzonder om als verloskundige te werken. Een geboorte blijft iets heel speciaals en ik vind het heel leuk dat ik (aanstaande) vaders en moeders daarbij mag begeleiden. Ik zet mij dan ook elke dag weer in om een goede band met zwangeren en hun partners op te bouwen, zodat er tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd wederzijds vertrouwen is en deze tijd een waardevolle herinnering wordt en blijft.

Ik wil jullie allemaal een heel gezonde zwangerschap, een hele goede bevalling en natuurlijk een hele fijne kraamtijd wensen!

Liesbeth Kluijfhout

Ik ben Liesbeth Kluijfhout, als echte Zeeuwse opgegroeid op een boerderij in Middelburg. Na een studie van 5 jaar in België en in Nederland, heb ik in 2010 mijn combinatieopleiding verloskunde/verpleegkunde afgerond. Na wat van de wereld gezien te hebben is het voor mij nergens beter als hier aan de Zeeuwse kust!

Inmiddels ben ik al een aantal jaren getrouwd en mocht ik mama worden van twee prachtige meisjes; Noa (2017) en Mia (2020).

Het begin van nieuw leven is zo bijzonder en onmetelijk kostbaar! Elke dag kan ik opnieuw verwonderd zijn. De vertrouwensband die we in de zwangerschap opbouwen wordt vaak zeer gewaardeerd en dat maakt dit werk erg dankbaar. Doordat we een kleinere praktijk zijn kennen we iedereen persoonlijk en is de praktijk dagdagelijks in mijn leven verweven! Het is heerlijk als je werk niet als ‘werk’ voelt! Ik sta dan ook met heel veel plezier voor jullie klaar!

Ik hoop jullie deskundig te begeleiden in deze tijd vol verwachting, tijdens de geboorte van jullie kindje en in de kraamperiode erna.

Tot ziens!

Jorina Jobse

Mijn naam is Jorina Jobse. Ik ben geboren en getogen op een boerderij in Vrouwenpolder, maar in middels woon ik in Middelbrug. Op de middelbare school ben ik erachter gekomen wat voor mooi vak Verloskunde is. Het begeleiden van iemand in één van de meest waardevolle periodes in het leven sprak mij heel erg aan net als het persoonlijke contact. In juni 2018 ben ik dan ook afgestudeerd als Verloskundige en vanaf september 2018 ben ik als vaste waarneemster werkzaam in deze fijne praktijk.

Het krijgen van een kindje is een mooie, natuurlijke, maar ook ingrijpende gebeurtenis waarbij er veel veranderd aan en in je lichaam, maar ook met je gedachtes en gevoelens. Om zo positief mogelijk terug te kunnen kijken op dit mooie unieke moment wil ik mijn steun en begeleiding op jullie aanpassen. De natuur kan het vaak heel goed zelf. Mijn rol is vooral luisteren, kijken, laten gaan waar kan en alleen bijsturen waar nodig.

Tot ziens

Dorien Huisman

Hallo allemaal!

Mijn naam is Dorien Huisman. Ik woon in Kapelle samen met mijn man en onze zoon (2022). Ik was altijd al gefascineerd door zwangeren en baby’s en in groep 6 wist ik het zeker; ik zou verloskundige worden! Na mijn studie in Rotterdam kwam die droom in juli 2015 uit en sindsdien werk ik met veel liefde en plezier in de gemeente Borsele. De combinatie van het medische en sociale aspect blijft me boeien en de kleinschaligheid van de praktijk past perfect bij hoe ik het liefst werk.

Ik voel me vereerd dat ik in zo’n bijzondere periode betrokken mag zijn bij ouders. Ik wil jullie graag begeleiden op een manier die bij jullie past en met jullie wensen als leidraad. Ik ben er voor jullie met een luisterend oor, informatie, begeleiding en vertrouwen, ook als het anders loopt dan gehoopt. Ik hoop dat jullie je veilig en vertrouwd voelen in onze praktijk, kom zoals je bent! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Lieve groeten,
Dorien

Onze BIG-nummers

Jolien Dekker: 69060279603
Liesbeth Kluijfhout: 89912884803
Jorina Jobse: 39924370903
Dorien Huisman: 99920047903

©2023 Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele - Privacybeleid | Ontwerp & realisatie Buro Cinq