Verloskundige zorg in de Gemeente Borsele en omstreken

Direct contact (24/7 bereikbaar): 06-5315 6391

Contact

Telefoon

Telefoon: 06-53156391 24 uur per dag te bereiken. U krijgt dan direct een verloskundige aan de lijn.

Als we lang in gesprek zijn op dit nummer of er is een storing in het mobiele netwerk dan kunt u voor dringende dingen ons semafoonnummer bellen: 06-65017366

 1. Luister het bandje met instructies af
 2. Toets het telefoonnummer in waarop u op dat moment te bereiken bent en sluit af met een hekje.
 3. De verloskundige zal u zo spoedig mogelijk terugbellen op het nummer dat u achtergelaten heeft. Probeer deze lijn dus vrij te houden totdat u contact heeft gehad met de verloskundige.

Spreekuur

Onze spreekuurlocaties zijn makkelijk te bereiken:

Heinkenszand:
Elke maandagavond vanaf 18.00, elke woensdagmiddag en vrijdagochtend/middag houden we spreekuur in Gezondheidscentrum de Grenslinde.
Dorpsstraat 85, 4451AA Heinkenszand

’s-Gravenpolder:
Elke woensdagmorgen en donderdagavond houden wij spreekuur.
's Gravenstraat 16, 4431AC 's Gravenpolder

Routebeschrijving naar de praktijk in ’s-Gravenpolder:

 • Vanuit richting Goes / Kapelle:
  U komt ’s-Gravenpolder binnenrijden via de Goesestraatweg. U gaat aan het eind naar rechts. Bij Cottelli op nummer 16 gaat u naar binnen.
 • Vanuit richting Ovezande / Hoedekenskerke:
  U komt ’s-Gravenpolder binnenrijden via de Provinciale weg. Deze gaat over in de ’s-Gravenstraat en u parkeert bij Cottelli. Tevens kunt u naar de site www.anwb.nl gaan om de routeplanner te gebruiken.

Postadres

Dorpsstraat 85
4451AA Heinkenszand

Stuur een mailtje via het contactformulier

  Praktijkgebied Zuid-Beveland

  Ons praktijkgebied bevat de dorpen in de zak van Zuid Beveland en omstreken. Wij hebben twee gemakkelijk te bereiken locaties in Heinkenszand en 's-Gravenpolder. Bij beide locaties is er ruime en gratis parkeergelegenheid.
  Ben je woonachtig in 's-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Baarland, Kwadendamme, 's-heer Abtskerke, Nisse, Oudelande, Ellewoutsdijk, Driewegen, Ovezande, Heinkenszand, 's-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp dan kun je je aanmelden bij onze praktijk. Voor de dorpen Wolphaartsdijk en 's-heer Arendskerke zijn we ook zeer goed bereikbaar. Ben je woonachtig buiten ons gebied maar meld je je toch graag aan voor verloskundige zorg dan is dat vaak geen probleem. Je kunt ons gewoon bellen en dan kijken we naar jouw specifieke zorgvraag.
  ©2023 Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele - Privacybeleid | Ontwerp & realisatie Buro Cinq